Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

SVW - RIJEN 4-1 "Ruime bekerzege van sterk spelend SVW"

18 september 20:45  Een fel en gretig spelend SVW overklaste zondag 2e klasser Rijen. De formatie van trainer Tutu Ndona ging met name in de eerste helft als een stoomwals over de arme Brabanders heen. De 3-0 ruststand was nog maar een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Na rust nam SVW wat gas terug, maar de ruime bekerzege kwam nooit meer in gevaar.meer »


Voorbeschouwing SVW 1 – Rijen 1

17 september 16:15  Morgen staat het laatste groepsduel in het district beker toernooi op het programma. Op bezoek komt vv Rijen, de zondag vereniging troffen we in het seizoen 2014/2015 ook. Destijds was het in Rijen en eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel. meer »


SVW - OIRSCHOT VOORUIT 2-2 "Vervolg bekeravontuur SVW aan zijden draadje na gelijkspel"

11 september 21:00  De bekercampagne van SVW komt maar moeizaam op gang. Ook tegen de Brabantse 2e klasser Oirschot Vooruit konden de streepjes niet winnen en hangt voortzetting van het bekeravontuur aan een zijden draadje. De thuisclub sprong slordig om met de kansen, die er wel zeker waren, en moest genoegen nemen met een gelijkspel. meer »


Voorbeschouwing SVW 1 – Oirschot Vooruit 1

10 september 21:15  Oirschot Vooruit komt uit Oirschot. De Brabantse ploeg komt uit in de 2e klasse H op zondag. Tot voor kort speelde het ook nog twee seizoenen op eerste klasse niveau. In het vroegtijdig gestopte vorige seizoen kwam het vier keer in actie in competitie verband. Er werden twee overwinningen behaald en twee nederlagen met minimale cijfers. Het elftal van nieuwe trainer Roland Schuermans wist het eerste bekerduel met vv Rijen winnend af te sluiten. Op het eigen Sportpark Jumbo Moorland werd er met 2-0 gewonnen door doelpunten van aanvoerder Joris Swaanen en invaller Bram van Straten. Gister oefende men tegen 1e klasser Erp waarvan het met 5-2 verloor. meer »


SC 'T ZAND - SVW 2-0 "SVW opent bekertoernooi met nederlaag in Tilburg"

5 september 14:15  Zaterdagmiddag wachtte SVW op voorhand een lastige opgave. De bekerwedstrijd in Tilburg tegen zondag 1e klasser SC 't Zand. Een goede eerste helft van de streepjes werd gevolgd door een mindere tweede helft, waarin de thuisclub aan twee doelpunten genoeg had om de zege binnen te slepen.meer »


Voorbeschouwing SC 't Zand - SVW

3 september 18:00  De bekerreeks breekt weer los: SVW dat ingedeeld is met vv Rijen, Oirschot Vooruit en SC ’t Zand. Morgen gaan de streepjes op bezoek in Tilburg. meer »


Spaar mee voor SVW

2 september 18:30  Geef SVW een steuntje in de. rug! Plus Elbert van den Dool supermarkt uit Gorinchem (Oost) is een leuke sponsoractie gestart voor lokale verenigingen. Ook jouw favoriete club SVW kan hiervan profiteren! Meld je aan en steun je club...meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!