Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

'Club van 25' steunt de werkploeg

Vandaag, 13 juni 14:45  Peter den Boef heeft namens de 'Club van 25' een Bosch hoge drukreiniger en een slanghaspel van 50 meter overhandigd aan Ad den Haan van de werkploeg.meer »


In memoriam Jan Ducardus

11 juni 17:15  Gisteren heeft ons het droevige nieuws bereikt dat, ons oudste lid, Jan Ducardus op 88 jarige leeftijd is overleden. meer »


Voorbereiding SVW seizoen 2021-2022

7 juni 21:30  Normaliter zouden we nu bezig zijn aan de vakantie periode maar door COVID-19 is alles anders gelopen dan 'normaal'. Het eerste elftal begint nu aan de laatste twee weken van het afgebroken afgelopen seizoen. Met een schuin oog kijken we alvast naar het nieuwe seizoen en de voorbereiding daarop! Overigens is het op dit moment nog niet duidelijk of er publiek mogelijk is bij de training en of wedstrijden. Tegen die tijd communiceren we daar op! meer »


Corona protocol SVW per 5 juni 2021

3 juni 11:00  Algemene richtlijnen In alle gevallen gelden alle huidige richtlijnen van RIVM/KNVB/NOC-NSF. meer »


C&W Groep & SVW, een hecht team!

1 juni 22:15  De signing specialist uit Arkel verzorgt voor SVW het bedrukken / beplakken van de reclameborden, en was in het verleden ook al jaren als sponsor betrokken bij SVW. Dit jaar hebben C&W en SVW de samenwerking een nieuwe impuls gegeven d.m.v. een nieuw sponsorcontract. Oud 1e speler van SVW René Hammer, een zeer goede rechtsbuiten in zijn jaren, is werkzaam bij C&W Groep en kwam hoogstpersoonlijk de nieuwe reclameborden inspecteren. Namens SVW heel erg bedankt C&W Groep voor de samenwerking en René voor je komst! meer »


Libretto heeft 'lichte heimwee naar Gorinchem'

1 juni 12:15  Corcumer Denzel Libretto, die volgend seizoen voor SVW voetbalt, maakt in de voorbije twee 'coronaseizoenen' een uitstapje over de Merwedebrug naar Brabant. Zijn eerste jaar bij Altena was bizar. "Wij stonden vijf punten los bovenaan toen corona toesloeg." Lees het complete interview hieronder:meer »


SVW 110 jaar

1 juni 0:15  1 juni 1911 - 1 juni 2021meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!