Nieuws - GVV SVW

Nieuws

Nieuws

Foto's kampioenswedstrijd SVW JO17-1 - VV Haaften JO17 (2-1)

28 mei 12:15  De jongens van JO17 is kampioen geworden in de 2e klasse na een 2-1 overwinning op VV Haaften. Jullie hebben een heel mooi seizoen gedraaid mannen....... Geniet van jullie feestje!meer »


Ron Schaap nieuwe trainer SVW 2

28 mei 10:00  Omdat huidig trainer Yasar Canta heeft aangegeven niet langer meer beschikbaar te zijn als trainer van het tweede elftal van de streepjes is er voor aankomend seizoen een nieuwe trainer gevonden. Ron Schaap is aangesteld als trainer. Schaap eerder actief als speler van SVW komt over van RKTVC en heeft eerder de vrouwen van Barendrecht 1 onder zijn hoede. Ook was hij trainer bij de vrouwen van Peursum 1 en heeft bij SVW jeugd elftallen getraind. Wij wensen Ron veel succes bij deze nieuwe klus.meer »


Scherpenzeel – SVW 10-1 ‘Flinke oorwassing SVW bij kampioen’

27 mei 18:30  Scherpenzeel liet vanmiddag zien waarom het kampioen is geworden van de 1e klasse D. De ploeg was van geenszins om de degradant te sparen en het werd uiteindelijk een forse nederlaag voor de streepjes, die er bij veel doelpunten ook zelf aan meewerkte: 10-1. meer »


Voorbeschouwing Scherpenzeel – SVW

26 mei 9:30  Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide in Scherpenzeel. Wel was er het heen duel waarin koploper Scherpenzeel met 2-8 een paar maatjes te groot was. Met de rust stond het 0-4. In de tweede helft scoorden Mounir en Denzel namens de thuisploeg. meer »


Kampioenen van SVW JO8-1

21 mei 13:30  De jongens van jo8-1 van S.V.W. Gorinchem konden hun geluk niet op. Ze wonnen de afgelopen tijd meerdere bekers! Afgelopen donderdag wonnen ze een toernooi en gisteren werden ze ook nog eens eerste in de regio van Zuid Holland in de eerste klasse van jongens onder de acht jaar ,,Wij als ouders zijn natuurlijk super trots op onze mannen, maar ook op onze trainer Melvin die er elke week weer stond. Ook met de trainingen en het was soms echt even bikkelen voor de mannen, maar... het is ze gelukt!” aldus Kimberley Brand, een héle trotse moeder.meer »


SVW JO13-1 kampioen!

21 mei 13:15  SVW JO13-1 is vandaag na het 1-1 gelijkspel tegen VV Sleeuwijk kampioen worden. Gefeliciteerd allen!meer »


SVW – Oranje Wit 0-3 (0-2) ‘Streepjes houden schade beperkt tegen Dordtenaren’

20 mei 22:00  Een zwaar gehavende en improviserende thuisploeg heeft vanmiddag Oranje Wit aardig partij kunnen bieden. Uiteindelijk was de 0-3 nederlaag terecht maar liet SVW zich niet zoals een week eerder van de mat af spelen. meer »


Voorbeschouwing SVW 1 – Oranje Wit 1

19 mei 19:00  De eerste ontmoeting was in het seizoen 1998/99. SVW won met teammanager Robert Sluijk binnen de lijnen met 4-0. Dick van Veen maakte twee doelpunten en Robert Verduin en Johan Schrijver verzorgde de andere doelpunten. In 2008 was er een beker ontmoeting die gewonnen werd door de gasten. Adilson Tavres Lopes werd matchwinnaar (0-1). Een seizoen later was de laatste officiële ontmoeting. Een merkwaardig duel werd het. Het werd een forse nederlaag met 0-5. Daarin werden 3(!) strafschoppen gegeven aan Oranje Wit en Dennis van Munster ontving al vroeg in de wedstrijd een rode kaart. In de voorbereiding speelde men nog een oefenduel tegen elkaar. Patrick Zwart opende de score en Mike Langerak bepaalde na de rust de eindstand (1-1). meer »


SVW Meiden Open Training en Vaderdag Event

19 mei 18:45  Woon je in Gorinchem of omgeving? Ben je tussen de 9 en 17 jaar en hou je van voetbal? Geef je dan snel op want vol = vol! meer »


Jamiro Libretto naar SVW

13 mei 21:30  SVW heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Jamiro Libretto, die daarmee gaat samen spelen met zijn broer Denzel. Jamiro komt over van huidig competitiegenoot Sliedrecht en kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. Welkom bij de club Jamiro.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!