Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Voorbeschouwing SVW 1 – De Zwerver 1

Gisteren, 26 november 15:00  In het verleden is dit duel drie keer eerder gespeeld. De balans ervan is in evenwicht. SVW won in het seizoen 2003/2004 met trainer Tutu N’dona in de basis met 5-2, door een hattrick van Ben Bakker. In het seizoen 2009/2010 won de Zwerver met 1-3. Guido Luiten, nog steeds selectielid bij de gasten, maakte twee doelpunten. Lucas Adelino, ook nog steeds actief bij de Zwerver, pakte in de slotfase een rode kaart. De laatste ontmoeting dateert van 2018 in de 3e klasse C. Michel Vinken opende namens de thuisploeg de score, lang leek dit de winnende te zijn maar vlak voor tijd maakte Redouan el Akchaoui de gelijkmaker na miscommunicatie bij de streepjes. meer »


Garcia Voetbal School

24 november 17:15  Elke zondag van 10:00 - 11:00uur bij SVW. Groepstrainingen met o.a. voetbaltechniek, partijtjes, freestyle tricks voor de jeugd t/m 18 jaar. Met op 28 november en 5 & 12 december SPECIAL GUESTS Champions Boyka & Degox!meer »


Voetbal in de regio...

23 november 22:45  Vandaag zat in de regio Gorinchem en omstreken de krant "Voetbal in de regio" weer in de bus. Weer een mooie uitgave van Made By Elands! In deze editie staan o.a. 2 leuke items over onze trainer Tutu N'Dona en Zeki Laaiti...meer »


SVW's oliebollen en appelbeignets ACTIE !!!

21 november 14:15  SVW heeft dit jaar ook weer, in samenwerking met Bakker Bas, de jaarlijkse oliebollen en appelbeignets actie! Bestellingen kunnen via het bestelformulier op de website geplaatst worden. Voor de echte liefhebbers die niet kunnen wachten zijn ze elke vrijdag en zaterdag al af ten halen bij de stand van Bakker Bas in het Piazza Center met de bestelbon die na betaling bij u thuis wordt bezorgd. De bon is ook in te leveren op 30 & 31 december bij de SVW kraam op Winkelcentrum Kwakernaat.meer »


GJS - SVW 1-1 "Stadsderby eindigt onbeslist"

20 november 20:15  Vanmiddag stond de stadsderby GJS - SVW op het programma. Normaal gesproken een wedstrijd waar honderden toeschouwers op af komen, die garant staan voor een volle tribune en een volle kantine. Dankzij de bekende maatregelen was vandaag alles anders. Een auto van Handhaving stond op de Merwededijk om supporters daar weg te houden. Een aantal supporters koos voor de skatebaan net buiten het GJS-terrein om vanaf die plek de wedstrijd te volgen.meer »


Sinterklaas actie !!!

19 november 18:45  Steun onze mooie club! Onze heerlijke Sinterklaas actie is weer begonnen! Bestel snel want op=op... De bestelling wordt op 3 of 4 december bezorgd.meer »


Voorbeschouwing GJS 1 – SVW 1

19 november 18:30  Morgen staat de stadsderby op het programma met GJS. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn langs de lijn wegens de oplopende positieve coronabesmettingen en de daarop volgende maatregelen. Vorig seizoen stond dit duel gepland voordat de competitie stop werd gezet. In de historie werd het duel drie keer gespeeld in Dalem. De streepjes wisten tweemaal te winnen. In 2009 won SVW met 1-4 door doelpunten van Tugay Tursucu. Een seizoen later draaide SVW niet best maar wist het bij GJS toch te winnen door een doelpunt van Sander Romijn in de 90e minuut. De laatste editie dateert van 2014. GJS won met 2-0 door twee late treffers van Sjors Hendriks en Louis Damen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!