Nieuws - GVV SVW

Nieuws

Nieuws

Gino Dix keert terug bij SVW

Gisteren, 5 februari 20:30  De streepjes hebben met ingang van het seizoen 2023/2024 de beschikking over Gino Dix. De 28-jarige goalgetter komt over van vijfde klasser MEC’07 uit Maurik. meer »


SVW – DTS’35 Ede 2-3 ‘Streepjes laten DTS’35 wegglippen met zege’

4 februari 20:15  De streepjes, met debutant Maxim Kivaka in de basis, waren vandaag niet minder dan de gasten uit Ede maar de op 5e positie van de ranglijst staande DTS’35 was vanmiddag net wat slimmer, zakelijker en directer in het spel dan de thuisploeg. SVW had recht op een punt maar stond na het laatste fluitsignaal wederom met lege handen: 2-3. meer »


Voorbeschouwing SVW 1 – DTS’35 Ede 1

3 februari 17:30  In de geschiedenis is dit duel nog niet eerder gespeeld. Het wordt in Gorinchem de eerste ontmoeting. De heenwedstrijd in Ede hebben we wel achter de rug. SVW stond een half uur meer dan goed maar keek in de rust toch tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft werd het door de thuisploeg welkom geheten in de 1e klasse met een 6-0 nederlaag! meer »


Winterse aanwinst: Maxim Kivaka

1 februari 23:15  De streepjes hebben met het oog op de tweede seizoenshelft na Michel Vinken nog een speler toegevoegd aan de selectie. Maxim Kivaka keert na een verblijf in België bij KSK Weelde terug bij SVW. meer »


Michel Vinken sluit per direct aan bij de selectie van SVW 1

31 januari 18:15  SVW heeft een oude bekende bereid gevonden om het eerste elftal te komen versterken. Verdediger Michel Vinken keert terug bij de streepjes. Bij de 28-jarige Vinken begon het weer te kriebelen nadat hij tussentijds was gestopt door drukke omstandigheden en COVID-19. Tussen club en speler is het contact altijd warm gebleven en Michel zou in het nieuwe seizoen aansluiten maar heeft besloten de club per direct te willen helpen in de 1e klasse. Van 2018 tot 2020 speelde Michel 49 wedstrijden voor SVW. Daarvoor kwam hij oa uit voor Theole, DFS Opheusden en SC Woerden.meer »


Eerste versterking voor seizoen 2023/2024

29 januari 19:30  SVW heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Daniël Alexander Walu. De buitenspeler komt over van 3e divisionist Unitas zondag. meer »


ORANJE WIT 1 - SVW 1 (2-1) "SVW laat zich kaas van brood eten in Dordrecht"

28 januari 21:00  In het degradatieduel met Oranje Wit had SVW lang uitzicht op een resultaat in Dordrecht. Maar met de haven in zicht lieten de streepjes zich, net als eerder dit seizoen tegen Nivo Sparta, op identieke wijze de kaas van het brood eten. Oranje Wit vierde feest en SVW droop af met een flinke kater.meer »


SVW JO9-2 verslaat Stedoco JO9-1 met 6-2

28 januari 20:45  Eindelijk de eerste wedstrijd van de 3e fase. De mannen starten goed met mooie combinaties en komen 2-0 voor. Dan gaan we iets meer voor eigen succes en komt stedoco ook beter in hun spel. Twee momenten die voor ons de verkeerde kant op vallen eerst een schot dat via de paal en via de keeper in het doel valt daarna verdedigen we uit maar schieten de bal tegen een aanvaller van stedoco aan en die bal valt ook binnen. Beetje pech maar rusten met 2-2 kunnen we mee leven. 2e helft hebben we afgesproken weer lekker te gaan combineren met zijn allen. En de mannen doen dit keurig welke samenstelling er ook in het veld staat er word keurig overgespeeld. Noah ,Yousri,Jay en Sertan weten elkaar voorin goed te vinden zo goed zelfs dat we met een mooie 6-2 overwinning van het veld afstappen.meer »


SVW JO13-1 wint makkelijk van ASWH JO13-10

28 januari 20:45  Na een zaterdag zonder wedstrijd door de sneeuw gingen we op deze zonnige zaterdag met frisse moed beginnen aan de wedstrijd als snel werd duidelijk dat we kansen kregen het wilde alleen niet lukken om de bal in de goal te krijgen maar toen het eerste doelpunt viel wisten we dat smaakt naar meer en dat meerdat kwam er , we hebben de wedstrijd gewonnen met 9 - 0 we danken onze scheidrechter en de vlaggers want zonder vrijwilligers is een club niets! meer »


Voorbeschouwing Oranje Wit 1 – SVW 1

27 januari 17:30  SVW ging twee keer eerder op bezoek in Dordrecht. De eerste officiële ontmoeting was in het seizoen 1998/1999. SVW won dit duel met 3-4. Het nam zelfs een 0-4 voorsprong maar zag de thuisploeg nog terug komen maar uiteindelijk werd de overwinning binnen gesleept. In 2010 volgde de tweede en laatste competitiewedstrijd. Oranje Wit won dit duel met 3-1 door twee doelpunten van Ismael Yildirim. Dennis van Munster scoorde namens de gasten de aansluitingstreffer. De laatste seizoenen werden er ook 3 oefenduels afgewerkt in Dordrecht. In 2020 eindigde het in een 1-1 gelijkspel nadat beide ploegen een strafschop hadden benut. Vorig seizoen won Oranje Wit op de Zilveren Crab toernooi met 9-1 maar een half jaar later revancheerde SVW zich door met 1-3 te winnen door twee doelpunten van Musab Abdirahman. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!