In memoriam - GVV SVW

In memoriam

In memoriam

IN MEMORIAM: Theo Smit

15 februari 22:30  SVW heeft het droevige nieuws ontvangen dat op 13 februari op 74 jarige leeftijd Theo Smit is overleden.meer »


IN MEMORIAM: Lieke Kruis

21 januari 22:45  Gorinchem, 21-1-2023 Vorige week heeft SVW het droevige nieuws ontvangen dat Lieke Kruis geheel onverwacht op 39 jarige leeftijd is overleden. Lieke was vrijwilligster bij de jeugd van SVW en regelde regelmatig op de zaterdagen alles in de commissiekamer en bij de pupillen van de week bij het 1e elftal. Wij wensen haar man Wim en de zonen Mark en Olaf namens de Jeugdcommissie en het Bestuur veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies. Danny van Heumen Voorzitter SVW meer »


IN MEMORIAM: Frans Swaters Jr.

15 november 18:15  Deze week hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat Frans Swaters Jr. op 68 jarige leeftijd is overleden.meer »


IN MEMORIAM: Jan van Hoogdalem

17 mei 15:30  Zondag 15 mei heeft SVW het droevige nieuws ontvangen dat op 77-jarige leeftijd Jan van Hoogdalem is overleden. Jan is in 1963 lid geworden en was 59 jaar lid van SVW. meer »


IN MEMORIAM: Bertus Romijn

1 maart 23:00  Op 23 februari is, op 86-jarige leeftijd, Bertus Romijn overleden. Bertus is in 1963 lid geworden van SVW en is 59 jaar lid geweest. meer »


IN MEMORIAM: Jan Ducardus

11 juni 17:15  Gisteren heeft ons het droevige nieuws bereikt dat, ons oudste lid, Jan Ducardus op 88 jarige leeftijd is overleden. meer »


IN MEMORIAM: Arie Verduin

13 mei 11:45  Gisteren heeft SVW het droevige nieuws ontvangen dat ons trouwe lid Arie Verduin op 76-jarige leeftijd in het ziekenhuis is overleden.meer »


IN MEMORIAM: Bertus Sluijk

29 april 9:45  Op Koningsdag hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat, op pas 76 jarige leeftijd, ons trouwe lid Bertus Sluijk is overleden.meer »


IN MEMORIAM: Mevr. Vink-Klop

24 februari 21:45  Jl. 18 februari is ons lid mevrouw Vink-Klop op 92-jarige leeftijd overleden. In de begin jaren 70 was mevrouw van der Wiel (destijds echtgenote van Kees van der Wiel) de eerste jeugdsponsor van SVW. De C-jeugd heeft toen allemaal voetbalkousen gekregen wat bijzonder was in die tijd. Tot eind jaren 90 heeft mevrouw Vink-Klop de jeugd altijd ondersteund en was destijds veel betrokken bij activiteiten van SVW. Mevrouw Vink-Klop woonde al een tijd in zorgcentrum Parkzicht te Sliedrecht en ze was altijd op de hoogte wat er bij SVW en het eerste elftal gebeurde. Wij wensen de familie de komende periode veel sterkte toe. Namens leden en bestuur SVW, Danny van Heumen Voorzitter SVW meer »


IN MEMORIAM: Thijs van Bommel

2 november 13:15  Dit weekend hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat ons Lid van Verdienste Thijs van Bommel op 81 jarige leeftijd is overleden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!