Cranenburgsestraat 33 A
6561AM
GROESBEEK
tel. 024-3977811

SVW kan zich in de laatste vier duels van de competitie op gaan maken voor degradatie voetbal. Nadat alle andere ploegen onder zich punten hadden behaald verloor het zelf kansloos met 4-0 in Groesbeek en daar mocht het nog niet eens over klagen. Donkere wolken pakken zich samen op Sportpark Molenburg.

Het eerste half uur was het er nog niets aan de hand maar nadat de thuisploeg twee keer scoorde was het wel meteen gedaan. Aller eerst mocht Julian Calor een afvallende bal de kruising in jagen en daarna werd een hoekschop door Disveld op zij gekopt en Tom van der Neut kopte de 2-0 binnen. Vlak voor rust liet Massimo Hoogerwerf het na de 3-0 binnen te schuiven.

Net na de rust miste Achilles'29 twee goede kansen op de 3-0. In de 56e alsnog nadat Svw slordig balverlies had maakte Julian Calor; 3-0. Twintig minuten voor tijd raakte Mounir el Ouazizi de lat. Tien minuten voor tijd 4-0 toen Hoogerwerf sneller reageerde en de bal terug lag op Kevin Schmidt. In de 82e minuut kopte Fadelme Elonga op de lat.

Door deze nederlaag moet svw nadrukkelijk naar beneden kijken. Over twee weken volgt er een thuisduel met Roda Boys. Aftrap om 14:30 uur.