Sponsor nieuws - GVV SVW

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

SPONSORNIEUWS - ATAG & GM LIGHTING

30 november 17:00  Marco Eimers (ATAG) en Guy van Rymenant (GM Lighting) spelen al vele jaren in het 3e en zijn echte SVW-ers! De 2 voetbalvrienden hebben de handen ineengeslagen en SVW3 volledig in het nieuw gestoken. Afgelopen zaterdag heeft SVW 3 de nieuwe kleding met heel veel plezier in ontvangst mogen nemen!meer »


SPONSORNIEUWS - Cafe De Mop

24 november 19:45  Café De Mop is dit seizoen bordsponsor geworden bij SVW. Voor de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht tekende Benjamin Romijn, eigenaar van café De Mop, een overeenkomst voor 3 jaar.meer »


ECOBIRDS steunt SVW met Superlot!

23 november 18:30  Het Gorkumse bedrijf Ecobirds heeft ook een Grote Clubactie Superlot gekocht. Ecobirds is gespecialiseerd in de aanleg van zonnepanelen en laadpalen. Voor meer info kunt u terecht op: https://ecobirds.nl/ Wij willen Ecobirds hartelijk danken voor het steunen van onze jeugdafdeling. Met dit Superlot is de teller op 8 stuks komen staan. De uiteindelijke opbrengst, van alle verkochte loten, zullen we binnenkort bekend maken.meer »


SPONSORNIEUWS - Grandcafe Tax

17 november 14:45  Grandcafé TAX uit Gorinchem is sinds dit seizoen sponsorpartner geworden van SVW. Afgelopen zaterdag werd er een overeenkomst voor 3 jaar getekend. Grandcafé TAX is daarmee 3 jaar lang te bewonderen op de mouw van het wedstrijdshirt van SVW1 en op het reclamebord langs ons hoofdveld.meer »


SPONSORNIEUWS - Vroegh Installatietechniek B.V.

1 november 20:15  Al jaren is Vroegh installatietechniek B.V. bij SVW betrokken als sponsor. Vanaf dit seizoen mogen wij ze zelfs als shirtsponsor van SVW verwelkomen! Eigenaren en oud eerste elftal spelers Fabian en Dennis Vroegh tekenden afgelopen zaterdag een overeenkomst voor 3 jaar.meer »


SPONSORNIEUWS - Nuageux

25 oktober 20:45  Nuageux heeft zich vanaf dit seizoen als mouwsponsor verbonden aan SVW. Claudy Nzita, speler van SVW en eigenaar van Nuageux en sponsorcommissie lid Dustin van Bezooijen tekenden afgelopen zaterdag een contract voor een 3-jarige samenwerking.meer »


SPONSORNIEUWS - Annet Flowers

6 september 9:30  Afgelopen week mocht SVW bloemist Annet Flowers, gevestigd op het winkelcentrum ‘Hoog Dalem’, verwelkomen als nieuwe bordsponsor. Eigenaar Martijn de Stigter en SVW voorzitter Danny van Heumen tekenden afgelopen zaterdag een verbintenis voor 3 jaar.meer »


Footballshop.nl en Robey nieuwe kledingsponsoren SVW!

22 augustus 9:45  Met trots kunnen wij melden dat, met ingang van aankomend seizoen,Footballshop.nl in combinatie met Robey Sportwear de nieuwe kledingsponsoren zullen zijn van SVW. De vereniging gaat een contract voor drie jaar aan met beide partijen. Met Robey en Footballshop hebben we actieve en enthousiaste partners binnengehaald die perfect passen bij de filosofie en ambities van onze vereniging.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!