Sponsor nieuws - GVV SVW

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Nieuwe trainingspakken voor SVW JO9-3

26 april 10:30  De jongens van SVW JO9-3 hebben nieuwe trainingspakken dankzij de sponsoren Seadoo Repair Service en Deno Afbouw & Montage!meer »


SPONSORNIEUWS - Coenraads Stofferingen

13 april 21:15  Coenraads Stofferingen is dit seizoen bordsponsor geworden van SVW. Eind maart tekende Mark Coenraads, eigenaar van Coenraads Stofferingen, een overeenkomst van 3 jaar. Zoek je een specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie en zonwering in zowel verkoop als montage? Dan ben je bij Coenraads Stofferingen aan het juiste adres. Wij willen Mark bedanken voor het vertrouwen en hopen nog jaren met elkaar verbonden te zijn!meer »


SPONSORNIEUWS - Ecobirds

28 maart 20:30  SVW 2 wordt door het arkelse bedrijf Ecobirds, van mede-eigenaar en SVW2 trainer Yasar Canta, volledig in het nieuw gestoken. SVW en Ecobirds gaan een driejarige verbintenis met elkaar aan en is te bewonderen op het shirt van het tweede en op het reclamebord langs het hoofdveld. meer »


SPONSORNIEUWS - ATAG & GM LIGHTING

30 november 17:00  Marco Eimers (ATAG) en Guy van Rymenant (GM Lighting) spelen al vele jaren in het 3e en zijn echte SVW-ers! De 2 voetbalvrienden hebben de handen ineengeslagen en SVW3 volledig in het nieuw gestoken. Afgelopen zaterdag heeft SVW 3 de nieuwe kleding met heel veel plezier in ontvangst mogen nemen!meer »


SPONSORNIEUWS - Cafe De Mop

24 november 19:45  Café De Mop is dit seizoen bordsponsor geworden bij SVW. Voor de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht tekende Benjamin Romijn, eigenaar van café De Mop, een overeenkomst voor 3 jaar.meer »


ECOBIRDS steunt SVW met Superlot!

23 november 18:30  Het Gorkumse bedrijf Ecobirds heeft ook een Grote Clubactie Superlot gekocht. Ecobirds is gespecialiseerd in de aanleg van zonnepanelen en laadpalen. Voor meer info kunt u terecht op: https://ecobirds.nl/ Wij willen Ecobirds hartelijk danken voor het steunen van onze jeugdafdeling. Met dit Superlot is de teller op 8 stuks komen staan. De uiteindelijke opbrengst, van alle verkochte loten, zullen we binnenkort bekend maken.meer »


SPONSORNIEUWS - Grandcafe Tax

17 november 14:45  Grandcafé TAX uit Gorinchem is sinds dit seizoen sponsorpartner geworden van SVW. Afgelopen zaterdag werd er een overeenkomst voor 3 jaar getekend. Grandcafé TAX is daarmee 3 jaar lang te bewonderen op de mouw van het wedstrijdshirt van SVW1 en op het reclamebord langs ons hoofdveld.meer »


SPONSORNIEUWS - Vroegh Installatietechniek B.V.

1 november 20:15  Al jaren is Vroegh installatietechniek B.V. bij SVW betrokken als sponsor. Vanaf dit seizoen mogen wij ze zelfs als shirtsponsor van SVW verwelkomen! Eigenaren en oud eerste elftal spelers Fabian en Dennis Vroegh tekenden afgelopen zaterdag een overeenkomst voor 3 jaar.meer »


SPONSORNIEUWS - Nuageux

25 oktober 20:45  Nuageux heeft zich vanaf dit seizoen als mouwsponsor verbonden aan SVW. Claudy Nzita, speler van SVW en eigenaar van Nuageux en sponsorcommissie lid Dustin van Bezooijen tekenden afgelopen zaterdag een contract voor een 3-jarige samenwerking.meer »


SPONSORNIEUWS - Annet Flowers

6 september 9:30  Afgelopen week mocht SVW bloemist Annet Flowers, gevestigd op het winkelcentrum ‘Hoog Dalem’, verwelkomen als nieuwe bordsponsor. Eigenaar Martijn de Stigter en SVW voorzitter Danny van Heumen tekenden afgelopen zaterdag een verbintenis voor 3 jaar.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!