Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden

Aanmelden

Let op: het aanmelden van jeugdleden bij onze vereniging, is uitsluitend mogelijk, onder begeleiding van een van de ouders, tijdens een aanmeldingsgesprek met de jeugdcommissie en een akkoord op de vragenlijst bij inschrijving lidmaatschap S.V.W.

Het lidmaatschap wordt voor onbepaalde tijd aangegaan maar minimaal voor 1 seizoen.

Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend plaatsvinden middels schriftelijke opzegging, tenminste 2 maanden voor het einde van het seizoen (30 juni) gericht aan:

Secretariaat V.V. S.V.W.
Kleine Schelluinsekade 5c
4204 TZ GORINCHEM

Zeg je tussentijds op, dan dien je toch de volledige contributie t/m 30 juni te voldoen. Gelieve ook eventuele adreswijzigingen schriftelijk aan het bovengenoemde adres door te geven.

Betaling zal maandelijks geschieden middels automatische incasso via rekeningnummer NL36INGB0003770732 (ING Bank) t.n.v. S.V.W. o.v.v. Contributie.

Bij inschrijving wordt €8,00 inschrijfgeld berekend.


Je kunt onderstaande formulier invullen of het inschrijfformulier hier downloaden.

LEVER HET FORMULIER IN OP MAANDAG
OF WOENSDAG IN DE COMMISSIEKAMER
(VAN 18.00 U TOT 20.00 U)
JE MAG EERST 4 X GRATIS PROEFTRAINEN
VOORDAT JE BESLIST OM LID TE WORDEN.
KOM GEWOON EENS LANGS EN DOE MEE !


Lid worden van SVWDe tenaamstelling van de bankrekening, naam en woonplaats

Wanneer de contributiebetaling verloopt via Stichting Leergeld is een schriftelijk bewijs noodzakelijk van de goedkeuring door Stichting Leergeld.


 


LET OP: Voor leden van 16 jaar en ouder dient een  Kopie van een geldig Legitimatiebewijs (Paspoort of Indentieitsbewijs) bijgevoegd te worden

Kies bestandWijzigVerwijder

Ondergetekende verleent hierbij toestemming tot automatische afschrijving van de contributie voor het lidmaatschap van SVW (de contributiebedragen zijn gepubliceerd op de website van SVW)  en voor eventuele boetes (gele en rode kaarten etc. ).Ben je momenteel lid van een andere voetbalvereniging?


Indien ja geantwoord.

Indien u lid van onze vereniging wilt worden, dienen wij € 8,00 administratiekosten in rekening te brengen (deze moeten wij afdragen aan de KNVB).


Om de voortgang van alle werkzaamheden te garanderen, is het dringend noodzakelijk dat leden of ouder(s) van jeugdleden zich inzetten voor vrijwilligerstaken. Vink aan welke vrijwilligerstaak u zou kunnen vervullen:* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!