Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

Een uur leek er niets aan de hand voor de streepjes in het thuis duel met SV Parkhout en een 1-0 voorsprong. In een paar minuten draaide de ploeg uit Nieuwegein het om naar een 1-2 voorsprong. Ahmed Kelifa bezorgde in de blessuretijd voor de 2-2.

Al na 18 seconde leek Mounir el Ouazizi op weg naar 1-0 maar zijn schot ging voorlangs. Op het half uur redde doelman van Liere op een inzet van Timo Meerding. Hierna leek Jardell Adamson op weg naar de 0-1 maar voor open doel struikelde hij. SVW ging in de aanval en el Ouazizi slaomde er doorheen en de rebound werd door Kelifa binnen gewerkt: 1-0.

Net na de rust liet SVW na om de beslissing te brengen. Farhou leek los maar werd nog ingehaald en Kelifa ging alleen op de doelman af maar kon hem niet verschalken. Op het uur werd het uit het niets 1-1 toen Meerding knap raak kopte. Een paar minuten later ook de 1-2 toen Casper Baggen van dichtbij een houdbaar lijkende kopbal binnen werkte.

Daarna zocht SVW de aanval maar strandde het vaak in te veel lopen met de bal. In de blessure tijd kwam SVW toch nog op 2-2 toen Denzel op stoomde zijn voorzet kwam in de kluts bij Kelifa terecht die de gelijkmaker produceerde.

Door het gelijkspel en de andere tussenstanden veranderd er qua stand niet veel. Volgende week wacht SVW het uitduel met Theole. Aftrap in Tiel of Wadenooijen is om 14:30 uur.