Facebook Toestaan Niet toestaan

Theole 1 - SVW 1

Theole 1 - SVW 1

SVW is in het verleden nog nooit eerder op bezoek geweest in Tiel voor een ontmoeting met Theole, dus het wordt de eerste ontmoeting.

Theole leek lange tijd af te stevenen op het kampioenschap met op een gegeven moment 7 punten meer dan de nummer 2 maar de laatste weken is het wisselvalliger geworden waardoor het vanaf heden weer de jager is op weg richting de koppositie. In dit huidige seizoen wist het 11 keer te winnen deze competitie. De laatste overwinning was op WSC met 3-2. Vijfmaal moesten de punten gedeeld worden; GJS wist een punt weg te slepen bij Theole. Vier nederlaag moesten er geleden worden (Waarvan 3 van de laatste 4 wedstrijden). Wilhelmina’26 klopte de ploeg met 1-0, sv Parkhout wist in de blessuretijd met 3-2 te winnen en afgelopen weekend ging het met 2-1 onderuit in Groesbeek. Trainer Henk Evers kan zaterdag niet beschikken over Eftal Elmas die tegen een rode kaart aan liep.

SVW pakte op de valreep nog een punt tegen Parkhout. Dit zou aan het eind van de rit nog een kostbaar punt kunnen blijken. Het had een uur lang geen problemen met de gasten maar binnen een aantal minuten werden twee momenten de thuisploeg bijna fataal omdat Ahmed Kelifa met zijn 2e doelpunt een punt redde. Daardoor blijven de streepjes in de middenmoot hangen maar dient het nog steeds nadrukkelijk naar beneden te kijken. Ondanks dat het heen duel met 0-4 verloren ging halen trainer Roël Liefden positieve dingen mee uit dit duel. De eindstand was geflatteerd want SVW raakte in het duel 3x de paal en lat. Zaterdag volgen nieuwe kansen tegen het gewonde Theole.

Op Sportpark Drumpt in Tiel wordt er om 14:30 uur afgetrapt. Scheidsrechter van dienst is dhr Sjaak de Wild.