4002AH
TIEL
tel. 0344-613455

De streepjes moeten naar beneden gaan kijken na de 2-0 nederlaag bij Theole.
Na een behoorlijke eerste helft ging het in een dramatische 2e helft verdiend met 2-0 onderuit.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Er gebeurde weinig voor beide doelen. Mounir el Ouazizi speelde zich vrij en schoot voorlangs. Vlak voor rust de eerste goede kans voor de thuisploeg via Luca Bel maar in de korte hoek gered. De daarop volgende hoekschop werd uit de tweede lijn doeltreffend verlengd door Joost Bouman: 1-0.

In de tweede helft liet de thuisploeg SVW lang in leven door diverse kansen onbenut te laten. Direct na rust had Ramon van Lavieren de kans op 2-0. Een kwartier voor tijd mikte Bel op de paal. In de 90e minuut werd het alsnog 2-0 toen Bouman het gehele veld mocht oversteken en de bal over de uitkomende Kramers wipte.

SVW zal het geloof in lijfsbehoud bij zichzelf naar boven moeten halen anders wordt het nog een loodzware eindfase van de competitie.
Volgende week gaat SVW op bezoek in Groesbeek. Aftrap is om 18:00 uur.