EBOH 1 - SVW 1

EBOH 1 - SVW 1

We mogen eindelijk weer voor de competitie. SVW gaat op bezoek bij EBOH. In het verleden werd dit duel éénmaal eerder gespeeld. Op zaterdag 28 oktober 2006 zette Sander Antonio SVW op voorsprong maar een minuut later was het alweer gelijk door Bas Reehorst. Danny Bijl zette de thuisploeg voor voorsprong maar Jeroen van der Lee maakte weer gelijk (2-2), vlak voor rust een kantelmoment met een rode kaart voor Dennis Vroegh. In de tweede helft liep EBOH uit naar een 4-2 overwinning door doelpunten van Bijl en Bram Wouters.

De Dordtenaren vinden we op de ranglijst terug op een 6e positie. Er werden 4 overwinningen behaald. Eén gelijkspel werd er genoteerd en 4 nederlagen werden er geleden. ASV Arkel ging met 4-0 erop en bij Woudrichem werd er met maar liefst 0-6 gewonnen. Voor de vervroegde winterstop was het Trocht met een man minder de baas (1-2). Verloren werd er in de thuisduels met Altena (0-1) en GJS (1-2) en bij Drechtstreek ging het met 3-0 onderuit. In de voorbereiding op de 2e seizoenshelft speelde EBOH twee oefenduels. Het thuisduel met ’s Gravendeel werd met 2-0 winnend afgesloten, het duel met Hardinxveld ging wel met 4-2 verloren door het elftal van trainer Jeffrey Monster. Clubtopscorer is Noël Goossens, 5 duels uitkomend voor FC Dordrecht, maakte tot dusver 6 doelpunten.

De streepjes lijken klaar voor de 2e seizoenshelft. In de voorbereiding op het tweede deel werden er twee oefenduels gespeeld. Derde klasser Brederodes werd in een doelpuntrijk treffen met 4-3 verslagen. Vorige week werd er knap met 1-3 gewonnen bij eerste klasser Oranje Wit. Musab Abdirahman maakte twee doelpunten. SVW bezet momenteel de 3e positie in de 2e klasse F.

Op Sportpark Schenkeldijk wordt er om 14:45 uur afgetrapt. Scheidsrechter van dienst is dhr Jerry Molenaar uit Ophemert.