Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SVW 1 - Oirschot Vooruit 1 (zon)

SVW 1 - Oirschot Vooruit 1 (zon)

Morgen staat het tweede bekerduel op het programma. Op bezoek komt het Brabantse Oirschot Vooruit 1.
Oirschot Vooruit komt uit Oirschot. De Brabantse ploeg komt uit in de 2e klasse H op zondag. Tot voor kort speelde het ook nog twee seizoenen op eerste klasse niveau. In het vroegtijdig gestopte vorige seizoen kwam het vier keer in actie in competitie verband. Er werden twee overwinningen behaald en twee nederlagen met minimale cijfers.

Het elftal van nieuwe trainer Roland Schuermans wist het eerste bekerduel met vv Rijen winnend af te sluiten. Op het eigen Sportpark Jumbo Moorland werd er met 2-0 gewonnen door doelpunten van aanvoerder Joris Swaanen en invaller Bram van Straten. Gister oefende men tegen 1e klasser Erp waarvan het met 5-2 verloor.

De streepjes verloren het eerste bekerduel met 2-0 van 1e klasser SC ’t Zand. In een degelijke eerste helft kon het goed mee komen met de thuisploeg maar een slordige en mindere fase in de 2e helft bracht SVW op achterstand en ondanks nog tweede goede kansen kwam het die stand niet meer te boven. Voor het duel met Oirschot Vooruit hoopt trainer Tutu N’dona weer de beschikking te hebben over een aantal terugkerende spelers.

Op Sportpark Molenburg wordt er om 17:00 uur afgetrapt. Scheidsrechter van dienst is dhr T van Pelt uit Hilvarenbeek.