Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Het leek op een déjà vu van een paar weken geleden toen de streepjes ook na de eerste helft 3-0 achterstond bij GRC'14. SVW liet zich ook gister ondersneeuwen op fysieke en persoonlijke duels en keek zodoende al snel in de wedstrijd tegen een 3-0 achterstand aan. Dit zou tevens de eindstand worden.

In de 10e minuut volgde de eerste tegentreffer toen een hoekschop door Jordi Saridemir verkeerd werd geraakt en in het doel belandde: 1-0. Vijf minuten later leek het duel al beslist toen Mats van der Put profiteerde van een afvallende bal en schoot hem strak tegen de touwen; 2-0.
Op het half uur werd het 3-0 toen een hoekschop door Roel Mulders binnen gekopt.
In de tweede helft liet de thuisploeg de teugels iets vieren en had SVW de bal iets meer maar de beste kansen waren alsnog voor de thuisploeg. Mats vd Put schoot rakelings voorlangs, en Stijn van der Put raakte de bovenkant van de lat via de vingertoppen van keeper van Liere.
SVW creëerde niet of nauwelijks een echte kans omdat de thuisploeg iedere keer zich er wel voor gooide en aantoonde dit duel niet te willen verliezen.

Door deze nederlaag dient SVW weer nadrukkelijk naar beneden te kijken en wacht over twee weken wederom een belangrijk duel tegen een directe concurrent SV Parkhout. Op Sportpark Molenburg wordt er om 14:30 uur afgetrapt.