Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SVW 1 - Wieldrecht 1

SVW 1 - Wieldrecht 1

Morgen wordt het restant van het gestaakte duel met Wieldrecht uitgespeeld. Op zaterdag 5 maart werd het duel in de 85e minuut niet meer hervat nadat Wieldrecht speler Robert Versteeg de rode kaart kreeg voorgehouden van scheidsrechter van Westing nadat laatst genoemde iets had gehoord. Nadat ook de assistent trainer weggestuurd werd het duel tijdelijk stilgelegd. Wieldrecht wilde niet meer verder spelen.

De tuchtcommissie besloot dat de 2-1 tussenstand, Wieldrecht kwam op een 0-1 voorsprong in Gorinchem door een benutte strafschop van Daan Vegt. In de tweed helft boog SVW het in de 2e helft om door treffers van Ahmed Kelifa en Claudy Nzita, de eindstand werd maar de beroepscommissie had een andere mening over de zaak en de wedstrijd dient uitgespeeld te worden.

Officieel zijn er nog 6 minuten te spelen en komen er 4 minuten blessuretijd erbij. Wieldrecht moet met een man minder beginnen en SVW begint op de zestien meter met een indirecte vrije trap.

Op Sportpark Molenburg start het restant om 20:00 uur. Scheidsrechter bij dit duel is dhr Aad Hilgersom uit Bruchem.