SVW 1 – Wieldrecht 1 (restant) 6-1 ‘SVW officieel periodekampioen na inhaalrestant’

SVW 1

6 - 1

Wieldrecht 1

29'
Daan Vegt (penalty)
84'
Robert Versteeg
85'

tel. 0183-614467

De streepjes hebben vanavond officieel de 2e periode binnen gesleept. In de 10 minuten durende restant tegen Wieldrecht (wedstrijd werd twee maanden geleden in de 85e minuut gestaakt naar commentaar op de leiding) scoorde de streepjes maar liefst vier keer waardoor de eindstand op 6-1 werd bepaald.

Wieldrecht had op een enkele eerste elftal speler na de basis elftal thuis gelaten voor het restant. De vrije trap waarmee het begon leverde een gele kaart op voor Thom van Dijk die tot twee maal toe te vroeg kwam inlopen. In de 89e minuut werd het duel definitief beslist. Een verkeerde terugspeelbal kon door Musab Abdirahman in het verlaten doel worden geschoven. Een minuut later gevolgd door de 4-1. Mounir el Ouazizi ontsnapte aan de zijlijn gaf voor en Abdirahman gleed zijn tweede doelpunt binnen. In de tweede minuut van de blessuretijd denderde Denzel Libretto er langs gaf voor en aanvoerder Mounir el Ouazizi werkte in twee instanties binnen: 5-1. Een minuut later redde de doelman met een knappe redding op een kopbal van el Ouazizi. Een doelpunt werd nog afgekeurd en het slotakkoord was aan el Ouazizi na wederom voorwerk van Libretto voor de 6-1.

SVW strafte daardoor de gasten af voor het niet serieus nemen van dit restant.
Zaterdag wacht een andere opponent in de competitie als SVW op bezoek gaat bij Woudrichem.
Op het Bolwerk wordt er om 14:30 uur afgetrapt.