Maasdijk 20 A
4261AD
WIJK EN AALBURG
tel. 0416-691682

De streepjes hebben vanavond een kansloze nederlaag geleden op het bijveld, het hoofdveld beschikt niet over verlichting, tegen Wilhelmina’26 (3-0). Deze directe rechtse moet SVW incasseren en de focus richting zaterdag zetten want dan wacht alweer de volgende wedstrijd.

Het eerste kwartier werd het elftal van trainer Tutu N’dona overrompeld door de thuisploeg. Na 6 minuten stond de 1-0 al op het wedstrijdformulier. Gerben Vos mocht na balverlies aan SVW zijde vrijstaand inschieten voor de openingstreffer. Binnen het kwartier had de schade al veel groter kunnen zijn. Onur Inan redde op een inzet en Abdus Zencirkiran haalde vervolgens de bal van de toegekende hoekschop weg van de lijn. Na een half uur kwam SVW iets beter in de wedstrijd maar verder dan een hard gekraakt schot van Denzel Libretto kwam het niet.

Direct na de rust ontbrak SVW het geluk. Yosief Ghide kopte een indraaiende bal op de lat en ook de rebound werd gekeerd. Wilhelmina’26 dat het vooral in lange halen zocht kwam twintig minuten voor tijd uit de eerste actie na de rust op 2-0. Een cornerbal schoof door en Robert Bouman was er als de kippen bij om binnen te werken. Tien minuten voor tijd nog een behoorlijke kans voor de streepjes maar Ahmed Kelifa zijn inzet naar een doorgekopte bal van Ghide was te slap ingeschoten. In de 90e minuut werd de stand nog pijnlijker voor SVW. Een lange bal werd tot twee maal toe verkeerd ingeschat en sprong op het harde veld over doelman Inan heen, Gerbrand Vos zei dank je wel en liep de 3-0 eindstand binnen.

Voor SVW de 2e nederlaag van de competitie, wel blijft het op doelsaldo nog koploper maar zal het een stuk beter moeten aankomende zaterdag als het op bezoek gaat op Sportpark de Roef, waar Sleeuwijk de tegenstander zal zijn.
Aanvang van de wedstrijd is 15:00 uur.