Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

De streepjes hebben dit seizoen geen enkele punt weten te behalen tegen Tricht. Verloor het de uitduel met 3-2 vanmiddag gingen de gasten in de blessuretijd met de zege aan de haal (1-2).

SVW begon flitsend aan de wedstrijd. Men liet het balletje gaan en Tricht kwam amper over de middenlijn heen. In de 11e minuut nam de thuisploeg de voorsprong. Denzel Libretto speelde in op Hicham Farhou die de bal meegaf aan Libretto die vanaf 20 meter droog binnen schoot: 1-0.

SVW had Tricht liggen en het was wachten op het tweede doelpunt maar Farhou stuitte na een knappe actie op doelman Rian Drost. In de loop van de eerste helft werd het al slordiger aan de zijde van SVW.

Na de rust speelde aanvoerder Mounir el Ouazizi zich goed vrij maar zijn inzet was een prooi voor de doelman. Op het uur het eerste gevaar voor Tricht. Op een inzet van jongeling Tycho Voorneveld moest doelman Onur Inan gestrekt. Yosief Ghide raakte aan de andere kant de binnenkant van de paal met een kopbal. Tricht begon zich meer in de wedstrijd te dringen zonder echt gevaarlijk te worden maar in de 83e minuut kwam het toch op 1-1. Een verre voorzet werd bij de tweede bal binnengekopt door invaller Tim Schook. Met de klok op de 90e minuut leek SVW nog de zege binnen te halen. Hakan Tatli schoot vanaf de zestien meter op de paal. Aan de andere kant kreeg SVW de deksel op de neus. In de 5e minuut van de blessuretijd was het een kopie van het eerste doelpunt. Wederom een verre bal bij de tweede paal werd binnen gekopt door matchwinnaar Harm van Brenk: 1-2.

Daardoor verspeelde koploper SVW dure punten, toch viel de ‘schade’ nog enigszins mee doordat concurrent Roda Boys gelijkspeelde. Wel zag het de andere ploegen dichterbij komen.

Volgende week zaterdag wacht het uitduel met Heukelum.
Op Sportpark De Vriezenwijk wordt er om 14:30 uur afgetrapt.