SVW 2E OP ROB COLIJN MEMORIAL (verslag: Ronald Tukker)

Onbekend

SVW - Herovina 2-0
23. Mounir El Ouazizi 1-0
26. Ahmed Kelifa 2-0

De laatste wedstrijd van de streepjes werd gespeeld tegen Herovina, waar eerder deze week over 90 minuten al met 9-1 van werd gewonnen. Ook nu was SVW weer veruit de betere ploeg van de twee. In de 12e minuut ontsnapte Herovina aan een achterstand, toen Gino Dix hard op de paal schoot. Tijdens de wedstrijd barstte er een wolkbreuk los boven het veld van Schelluinen. Op het kletsnatte veld kwam SVW wel op voorsprong. In de 23e minuut zette Ahmed Kelifa vanaf rechts voor op Mounir El Ouazizi, die van dichtbij raak prikte, 1-0. Twee minuten later was het Ahmed Kelifa zelf, die uit een rebound de 2-0 in de touwen joeg. SVW werd met 4 punten en een doelsaldo van 3-2 tweede tijdens deze 8e editie van de Rob Colijn Memorial. VV Schelluinen won het toernooi. Aanstaande dinsdagavond speelt SVW thuis. De oefenwedstrijd SVW - HWD begint dan om 20.00 uur.