GJS - SVW 1-4 (1-2) 'Eerste zaal zege een feit'

Dr H B Wiardi Beckmanpln 60
4207NC
GORINCHEM
tel. 0183-629984

De streepjes hebben het openingsduel in de Proxsys-Cup met 1-4 weten te winnen van titelverdediger GJS.

In de eerste helft was SVW heel effectief. De eerste mogelijkheid was meteen een doelpunt toen Jamiro versnelde en Hicham Farhou vond bij de 2e paal: 0-1. Halverwege de eerste helft verdubbelde Fadelme Elonga met een lob over de uitkomende doelman den Haan voor de 0-2. GJS dat doelman van Bezooijen een paar keer op haar weg vond kwam via een aansluitingstreffer van Sereno Latahihun: 1-2.

In de tweede helft had SVW meer de controle en kwam het na een fraaie aanval over diverse schijven via een intikker van Farhou op 1-3. Niet veel later volgde nog een poeier van Abdus Zencirkiran voor de 1-4. Hierna werd het duel degelijk uitgespeeld en kwam de voorsprong en zege niet meer in gevaar waardoor SVW de eerste drie punter binnen heeft.

Aanstaande donderdag vervolgt SVW poule A met een duel tegen LRC Leerdam.