Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 3 27

Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

SVW 2 heeft haar laatste wedstrijd om de beker gelijkgespeeld. Uit in Werkendam tegen Kozakken Boys 4 schoot SVW nog uit de startblokken. Fanael schoot SVW na een vloeiende aanval op 0-1. Eigenlijk was er geen vuiltje aan de lucht de eerste 12 minuten, maar vanuit het niets kwamen de Boys op 1-1 . De spits werd geen strobreed in de weg gelegd en mocht van randje zestien de bal binnen krullen. Tot aan de drinkpauze volgde een slordige fase waar Kozakken Boys een paar keer gevaarlijk werd. De laatste 20 minuten was SVW een stuk sterker miste het aan aantal flink grote kansen en raakte onder andere maar liefst 4x de lat. Maar één minuut voor de rust kwam de thuisploeg totaal tegen de verhouding in op voorsprong. Een fout in de opbouw werd keihard afgestraft, 2-1.

Na de rust was SVW heer en meester en wederom miste SVW veel kansen. Na 70 minuten was het dan toch raak als Samuel Scholtenberg hard de 2-2 tegen de touwen knalt. Echter staat SVW binnen een minuut weer achter als er een grote dekkingsfout word gemaakt, 3-2. SVW kon weer opnieuw beginnen. Een zuivere strafschop wordt SVW onthouden als de doorgebroken Emre word onderuit gehaald en SVW word keer op keer discutabel afgevlagd. En een Gorcumse goal word geannuleerd.

Drie minuten voor tijd knalt Jaafar SVW toch weer in de rebound langszij en de streepjes gaan op jacht naar de zege. Die lijkt er ook te komen als SVW een heerlijke aanval op de mat legt en een teruggetrokken bal wordt binnengeschoten echter besluit de grensrechter weer te vlaggen en de scheidsrechter gaat er in mee.

Samuel Habtom pakt dan een negatieve rol op door verhaal te gaan halen bij de scheidsrechter, wat hem een rode kaart oplevert. De scheidsrechter fluit gelijk af en zo blijven 21 spelers en de scheidsrechter verbijsterd achter. SVW toont op voetballend vlak karakter en bleef knokken. Voetballend is het bij vlagen goed om te zien maar er worden ook echt nog teveel fouten gemaakt die de komende weken moeten verdwijnen.

Volgende week start de competitie en SVW opent dan thuis tegen Woudrichem 3.