SVW 2

19 augustus 2023 12:30

Onbekend

SVW 2 heeft vanmiddag haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen gespeeld. Ondanks nog 11 afwezigen speelden de streepjes een prima eerste oefenwedstrijd tegen het één klasse hogere uitkomende Herovina 2.

Voor rust was het de thuisploeg die de score opende na een slippertje achterin. Beide ploegen kregen wat kansen maar met een 1-0 gingen beide ploegen de rust in.

Na rust hetzelfde spelbeeld. SVW was veelal aan de bal en de thuisploeg moest het met name van de counter hebben . Ook hier kregen beide ploegen mogelijkheden, maar het was SVW dat in de 87e minuut de gelijkmaker maakte. Het was Fanael die met een voorzet van de zijkant goed voor zijn man was gekropen en de gelijkmaker binnen tikte. SVW drong nog aan en was nog 1 x gevaarlijk maar de keeper van de thuisploeg kon redden.

Een prima eerste wedstrijd van SVW 2 dat volgende week thuis speelt tegen SteDoCo 3.
Aftrap is om 14:30 uur.