Laaghemaal 38
5247NP
ROSMALEN
tel. 073-5223102

Hoe anders dan de uitslag doet vermoeden heeft het eerste uur tot tevredenheid gestemd bij de streepjes. In het laatste half uur liep de 3e divisie ploeg OJC wel gemakkelijk uit naar een 5-1 overwinning.

De eerste tien minuten lieten de streepjes zich overlopen. Diverse aanvallen van de zijkant werden niet afgewerkt door inlopende spelers van de thuisploeg. Na een kwartier kwam SVW beter in het spel en dat leverde ook diverse mogelijkheden op. De grootste was voor aanvoerder Mounir el Ouazizi die op de doelman schoot. In de 24e minuut alsnog de voorsprong. Redwan Ouajnan zette goed druk, gaf mee aan Mounir en zijn bal opzij werd door Hicham Farhou goed in de korte hoek binnen geschoten voor de 0-1. Balverlies aan de zijde van de uitploeg leidde bijna de 1-1 in. Mouad Hassan schoot op doelman Kramers. Een minuut later had Abdus Zencirkiran een mooie versnelling in huis maar schoot te vroeg in de handen van de keeper.

In de 56e minuut had SVW de voorsprong moeten verdubbelen. Denzel Libretto brak door, stak de bal op Farhou die naar binnen sneed en net naast de paal in de verre hoek schoot. Een minuut later lag de bal aan de andere kant wel erin. De snelle en behendige Hassan draaide te gemakkelijk weg bij zijn directe tegenstander, omspeelde Kramers en schoof de 1-1 binnen. In deze periode kreeg hij door de gegeven ruimte het op zijn heupen. Eerst raakte hij nog de buitenkant van de paal, daarna scoorde hij in buitenspelpositie de 2-1 voor OJC. In de 65e minuut besliste hij het duel nadat hij op snelheid zijn tegenstander klopte was het in de verre hoek raak: 3-1. Kwartier voor tijd werd het ook nog 4-1 door Bram Lederer. Ralph Kerrewijn kon namens SVW een rebound niet benutten nadat de keeper een inzet van Libretto los liet.
Gevolgd door de 5-1 van Mouad Hassan die de ingevallen Tim den Ottelander passeerde. In de slotfase kon de stand nog op 5-2 worden gebracht maar de inzet werd gekeerd door de doelman.

Al met al een nuttig eerste uur voor de streepjes tegen 3e divisieclub en de fouten meenemen richting de competitie waarin volgende week zaterdag koploper Scherpenzeel wacht.