SVW - WOUDRICHEM 3-2 "Farhou schiet SVW naar eerste zege"

Dr H B Wiardi Beckmanpln 60
4207NC
GORINCHEM
tel. 0183-629984

De eerste Poule waar een beslissing moet gaan vallen is Poule A. Een Poule waarin nog van alles kan gebeuren. SVW speelde 2x gelijk, Woudrichem won van LRC en verloor van Almkerk. Het publiek in een volle Oosterbliek ging er eens goed voor zitten. SVW nam vanaf het begin het initiatief en zette via Naser el Mousati Woudrichem-doelman Christiaan van Drunen gelijk aan het werk. Woudrichem verdedigde goed en kwam er zo nu en dan ook goed uit maar vond daar dan SVW-keeper Dustin van Bezooijen. Na 12 minuten was de ban gebroken, de streepjes wisten op voorsprong te komen door een knal van Patrick Zwart; 1-0. Maar ook Woudrichem kreeg kansen, zo schoot Boris Secreve één minuut na de 1-0 al op de paal. De ruststand was echter 2-1. Kort voor de onderbreking scoorde eerst Hicham Farhou voor SVW, enkele seconden later was daar ook Tim Saaman die wat terug deed voor zijn ploeg. 2-1 ruststand.

Ook in de tweede helft bleef het spannend. Al helemaal toen Tim Saaman na 8 minuten in de tweede helft de gelijkmaker binnen knalde. Kort hierna kwam SVW tijdelijk met één man minder te staan door een gele kaart. Door slim met de tijd om te gaan kon Woudrichem hier niet van profiteren. Na dit moment bleef het heen en weer gaan en konden beide keepers zich onderscheiden. Met nog 4 minuten op de klok was daar dan toch de voorsprong. En wel voor SVW. Weer was het Hicham Farhou die zijn ploeg op voorsprong schoot. In de laatste minuten kwam Woudrichem nog gevaarlijk dichtbij. SVW hield echter stand en komt daardoor op 5 punten. Zij gaan de wachtkamer in en moeten wachten op de uitslag van LRC-Almkerk, de laatste wedstrijd in Poule A die morgen gespeeld wordt, om te weten of dat ze door stoten naar de kwartfinale of dat het toernooi er op zit voor hen.