Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

SVW heeft in de blessuretijd nog een punt uit het vuur weten te slepen in het duel met Sleeuwijk (3-3). De streepjes speelde de gasten met drie individuele fouten in de kaart, leken geslagen maar het vuur wakkerde in de blessuretijd weer aan met twee late doelpunten voor de thuisploeg.
De streepjes begonnen niet goed aan de wedstrijd. In de 2e minuut kwamen de gasten op voorsprong. Een vreemde bal van Jeffrey Molhoek plofte achter de veraste Angelo Perini: 0-1. Het antwoord volgde als gauw door SVW. Ahmed Kelifa zag zijn voorzet in de verre hoek via de binnenkant paal binnen vliegen: 1-1. Op het kwartier kwam Sleeuwijk alweer op voorsprong. SVW liet het na in de verdediging weg te werken en de voorzet werd binnen geknikt door de vrijstaande Molhoek: 1-2. Musab Abdirahman leek met een kopbal de 2-2 op het scorebord te zetten maar doelman Corné Dekker wist nog redding te brengen. Op slag van rust belandde een voorzet van Ahmed Kelifa nog op de lat.

Direct na rust had Jordanis Moschatsis een perfecte voorzet waar Abdirahman net te kort kwam. Aan de andere kant ging doelman Angelo Perini in de fout. Tot tweemaal toe liet de keeper de bal los waarvan Molhoek wist te profiteren door de bal in het lege doel te schuiven: 1-3.

SVW ging al snel risico nemen en kwam één op één te staan. Sleeuwijk wist een aantal keren een overtal situatie slecht uit te spelen waardoor het niet meer tot kansen kwam. Een kwartier voor tijd ranselde doelman Dekker goed schot van Abdirahman uit de benedenhoek. Toen Sleeuwijk de overwinning binnen leek te hebben toonde de streepjes veerkracht. In de 2e minuut van de blessuretijd stak Abdus Zencirkiran de ingevallen Zeki Laaiti weg, die in de korte hoek de aansluitingstreffer noteerde: 2-3. Een paar minuten later was daar zelfs nog de niet meer verwachtte gelijkmaker. Een sterke actie van Naser el Mousati werd afgewerkt door aanvoerder Mounir el Ouazizi (3-3).

Volgende week zijn de streepjes een weekend vrij. Als alles goed mag blijven gaan speelt SVW zaterdag 20 november de stadsderby bij GJS. Aftrap in Dalem is om 14:30 uur.