3e klasse 05

26 september 2020 8:30

Onbekend

Zonder de zieke Michaela vertrokken we al vroeg naar Kinderdijk voor de 2e competitiewedstrijd tegen De Zwerver.
Al snel nam SVW het heft in handen en met enkele mooie combinaties werden er prachtige kansen gecreëerd. Elizabeth kwam op rechts een aantal keer gevaarlijk door en aan de andere kant waren er mooie combinaties tussen Sudenaz, Leandra, Dilan en Jolein.

De eerste goal viel dan ook snel, gescoord door Dilan met een mooi schot, 0-1.

De 0-2 werd, na een mooie pass van Jolein,  door Sudenaz prachtig in de verre kruising gekruld.

SVW verslapte heel even en De Zwerver kwam er enkele keren gevaarlijk uit. Na een goede redding van Dara werd in de rebound (Dara leek de bal klemvast te hebben) toch gescoord, 1-2.

Na de time-out viel gelukkig al snel de 1-3, nu gescoord door Mare! Waar iedereen nu dacht dat SVW zou doordrukken kwam bedrogen uit. Na weer een uitbraak van De Zwerver viel de aansluitingstreffer, 2-3. Dit was ook de ruststand.

In de heerlijke herfstzon namen we het strijdplan voor de 2e helft door. Scherper verdedigen en hun gevaarlijke spits niet meer aan de bal laten komen. Dit lukte! De verdediging, gevormd door o.a. Elizabeth, Fatima en Leandra lieten de 2e helft niks meer door. En anders was daar altijd nog Dara die een goede wedstrijd keepte. Met mooie lange uittrappen stond ze vaak aan het begin van weer een aanval.

De 2e helft was puur genieten. We konden heerlijk aanvallen en met veel combinaties de score verder opvoeren. Mede door de keepster van De Zwerver bleef de score uiteindelijk slechts steken op 2-7. Prachtige doelpunten werden nog gemaakt door Mare, Sudenaz en 2 doelpunten van Danait.

Wederom een overwinning voor onze kanjers! Na de wedstrijd werden de meiden beloond met een zakje snoep, mede mogelijk gemaakt door de vader van Elizabeth (dank je wel ).

Een trotse trainer. Mooi om te zien hoe de meiden steeds beter gaan overspelen en elkaar ook een doelpunt gunnen.