0 - 0

SVW 1

14 januari 2020 20:00

Onbekend

Almkerk en SVW hadden vanavond een extra tegenstander als opponent. De wind maakte het voor beide ploegen onmogelijk om echt goed te kunnen voetballen. Het was maar gissen waar de bal zou eindigen. Veelal over de achter- en zijlijn. Er werd niet gescoord waardoor 0-0 de eindstand werd.

In de eerste helft was SVW optisch de betere ploeg met meer balbezit dan de thuisspelende 1e klasser. In de beginfase schoot Mounir el Ouazizi in kansrijke positie over. Bart Dirven was aan de andere kant gevaarlijk door attent te reageren op een afvallende bal maar zijn inzet ging over.

In de tweede helft kwam SVW mede door de wind tegen onder druk te staan. Een voorzet ging via een SVW-been bovenop de lat en een minuut later reageerde Angelo Perini attent op een actie van Dirven. In de slotfase kwam SVW er voetballend een paar keer goed uit maar was tot twee keer toe de laatste pass niet voldoende om tot een kans te komen. Vlak voor tijd werd El Ouazizi nog weggestuurd maar zijn schot ging voorlangs het doel. Daarmee eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

Aanstaande zaterdag speelt SVW het laatste oefenduel voordat de competitie begint. Op Sportpark Molenburg is vv Heukelum de tegenstander. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt.

Verslag: Patrick Sleeuwenhoek