Ali Fariya

27 december 2018 19:25

Onbekend

27 december 2018

Met veel zaalvoetballers in de ploeg is SVW de absolute publieksfavoriet van deze wedstrijd en weet het publiek al snel te trakteren op een doelpunt van Hicham Farhou. Kort hierna weet Zeki Laaiti er 2-0 van te maken. Door een ongelukkig eigen doelpunt aan de kant van Altena staat er na 10 minuten spelen 3-0 op de borden. Vlak voor rust weet Altena toch nog wat terug te brengen via Tristan van Noorloos, 3-1! In de tweede helft heeft Altena de regie en weet Ali Fariya zes minuten voor tijd door een mooi opgezette aanval de 3-2 binnen te schieten. In de laatste minuut gaat de keeper van Altena mee het veld in, echter weet SVW te counteren en scoort Jaber el Mousati de 4-2. Kort erna weet ook Naser el Mousati het doel te vinden: 5-2!

SVW: Hicham Farhou, Zeki Laaiti, Jaber el Mousati, Naser el Mousati en e.d

Altena: Tristan van Noorloos, Ali Fariya