SVW 1 – Tricht 1 3-1 ‘Nuttige oefenpot richting herstart competitie’

Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

SVW heeft gisteravond op een glad Sportpark Molenburg met 3-1 weten te winnen van tweede klasser Tricht. Het was de laatste testcase voordat de competitie weer wordt hervat en vooral de eerste helft stond SVW goed.

Waar het vorige week tegen een vroege achterstand aankeek was het nu direct raak voor de streepjes. Abdus Zencirkiran kreeg de bal op z’n twintig meter van de goal af en schoot via binnenkant paal en doelman Kasjager raak: 1-0.

Op het half uur pakte Kasjager op katachtige wijze een vrije trap van Denzel Libretto uit de kruising. Een paar minuten later alsnog de 2-0. Ibrahim Fof speelde zichzelf vrij op het middenveld, stuurde Ahmed Kelifa diep en zijn voorzet werd door aanvoerder Mounir el Ouazizi binnen geknikt: 2-0.

SVW stond goed en gaf in de eerste helft niets weg tegen Tricht dat zonder zijn topscorer Tim van Dijken aantrad.

In de tweede helft volgde er de traditionele wissels waardoor de wedstrijd slordiger en rommeliger werd. Tricht kwam tot wat speldenprikken maar dat mocht geen naam hebben. Tien minuten voor tijd viel de 3-0 binnen. Christiaan Perrier speelde zichzelf knap vrij en schoof droog binnen voor het derde doelpunt. In de 83e minuut maakte Tricht de aansluitingstreffer. Nadat eerst een inzet nog werd gekeerd was het Owen Hol die uiteindelijk wel binnen schoot: 3-1. Vlak voor tijd had het nog op 3-2 kunnen komen maar Marijn Brandsen schoot naast.

Al met al een nuttige oefenduel voor SVW, dat zaterdag op Sportpark Molenburg koploper Scherpenzeel ontvangt.
Aftrap bij dit duel is 14:30 uur.