SVW 1 - Tricht 1

SVW 1 - Tricht 1

Nadat de selectie van SVW 1 het 4 dagen goed hebben gehad in Barcelona is vanaf vandaag de focus definitief richting de tweede seizoenshelft in de competitie.

Voordat deze zaterdag gaat beginnen oefent SVW morgen avond tegen tweede klasser Tricht.

Vorig seizoen was Tricht competitiegenoot van de streepjes en wisten zij zelfs twee keer te winnen van SVW. In Tricht werd het een 3-2 overwinning voor de thuisploeg door twee doelpunten van Ramon van Soelen. In Gorinchem werd Tricht het eerste helft uur overhoop gespeeld maar hield het maar op een 1-0 tussenstand, in de slotfase maakte het gelijk en in de blessuretijd won het door een treffer van Harm van Brenk.
Dit seizoen bezet het een 9e positie, de laatste weken is het iets afgezakt, al zijn de verschillen niet zo groot. Tim van Dijken, begeerd in de regio maar aangegeven dat hij nog een seizoen bij Tricht blijft, heeft al 19 doelpunten gemaakt.