SVW 1 – Papendrecht 1 3-0 ‘Streepjes zegevieren in oefenduel’

4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-614467

SVW heeft vanavond het oefenduel tegen 2e klasser Papendrecht met 3-0 gewonnen.

De thuisploeg nam al snel de leiding nadat Mounir el Ouazizi zijn tegenstander voorbij kwam stiftte hij de bal soepel binnen: 1-0. Eerste half uur had SVW beste van het spel en met twee aanvallen was het gevaarlijk. Eerst miste Christiaan Perrier koppend en el Ouazizi zag zijn inzet voorbij schuiven. Een minuut later schoten de gasten na een goed terug getrokken voorzet via de spits op de paal. Met ingaan van de blessuretijd kwam SVW op 2-0. Zeki Laaiti gaf voor en een Papendrecht verdediger liep hem zelf in het doel.

In de tweede helft volgden aan beide kanten velen wissels. Papendrecht kwam het eerste kwartier goed voor de dag en zag een schot net over gaan en een vrije trap eindigde op de buitenkant van de paal. In de 71e minuut twijfelde Perrier te veel toen hij alleen af ging op de doelman. Een minuut later kopte Kulubrhan Frezghi de eindstand op het bord: 3-0.

Aanstaande zaterdag is SVW vrij. Volgende week zaterdag treed men aan in Groesbeek tegen Achilles’29.