Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-614467

SVW was vanmiddag machteloos tegen SVL. De ploeg uit het Utrechtse kastelendorp Langbroek bleven moeiteloos overeind en speelden de onherkenbare streepjes naar een ruime en verdiende nederlaag.

Al in de 4e minuut werden de bezoekers in het zadel geholpen. De eerste de beste aanval was direct raak. Een voorzet werd prima binnen gekopt door Gennaro Ooft, 0-1. SVW kon aan de bak, maar de Gorinchemse aanvalsgolven verliepen stroperig. Passes kwamen veelal niet aan en de aanvallers kregen nauwelijks een bespeelbare bal. Veel balverlies was het gevolg en SVW kon dan ook nauwelijks druk ontwikkelen op het Langbroekse doel. SVL leunde logischerwijs achterover, gesteund door de vroege voorsprong. Vlak voor rust kwam SVW dan toch tot de gelijkmaker. Abdus Zencirkiran schoot de bal uit een rebound laag en hard binnen, 1-1. In de blessuretijd liet SVW zich toch nog de zuurverdiende kaas van het brood eten. Jeff van der Bult werd geen strobreed in de weg gelegd en de verdediger tekende voor de 1-2 ruststand via een van richting veranderd schot.

In de 2e helft probeerde SVW nog wel om de wedstrijd om te keren, maar er zat te weinig power achter het aanvalsspel van de streepjes. In de 65e minuut liep Gennaro Ooft een indraaiende hoekschop binnen, 1-3. SVL counterde erop los en had daar succes mee. In de 78e minuut bracht Lex Kramers nog redding op een hard afstandsschot, dat stijlvol uit de hoek werd geplukt door de doelman. In de 86e minuut een voorzet vanaf rechts, die door invaller Mounir el Hadje via de binnenkant van de paal werd afgerond, 1-4.

Een flinke tik voor de streepjes op eigen veld, die qua positie geen gevolgen heeft op de ranglijst. SVW blijft keurig op de 7e positie in de 1e klasse D. Wel kruipen de onderste ploegen weer dichter op elkaar.

Volgende week zaterdag speelt SVW uit tegen hekkensluiter Nivo Sparta.
De aftrap in Zaltbommel staat gepland om 14.30 uur.