Eikenlaan 6
3925VK
SCHERPENZEEL GLD
tel. 033-2778937

Scherpenzeel liet vanmiddag zien waarom het kampioen is geworden van de 1e klasse D. De ploeg was van geenszins om de degradant te sparen en het werd uiteindelijk een forse nederlaag voor de streepjes, die er bij veel doelpunten ook zelf aan meewerkte: 10-1.

Al na 33 seconde lag de eerste bal achter Lex Kramers. Soufiane Laghmouchi schoot eerst op de lat, en benutte daarna de rebound: 1-0. In de 6e minuut mocht Arwin van Soest vrijstaand de 2-0 binnen schuiven. In de 12e minuut mocht Timo Jochemsen opstomen zonder te worden opvangen en dat betekende de 3-0. Kramers pakte een minuut later een strafschop van Jouke van Elst. Christiaan Perrier raakte met een inzet zijn eigen lat en aan de andere kant raakte Patrick Zwart de buitenkant van de paal na een goede aanval. Twee minuten later werd het alsnog 4-0. Van Soest zette zijn lichaam tussen een verdediger, omspeelde Kramers en tekende voor de vierde. Nog op het half uur was het 5-0 toen verkeerd inspelen meteen dodelijk werd afgestraft door Mark de Graaf. In de 34e minuut schoot Laghmouchi in de beneden hoek raak voor de 6-0 en ook voor rust nog de 7-0. Wederom verkeerd inspelen en clubtopscorer Olivier Pilon schoot in de korte hoek raak.

In de tweede helft nam de thuisploeg wat gas terug en ook SVW stond wat beter op het veld. Net na rust had Adem Kahraman al de eretreffer op zijn schoen maar zijn inzet met links ging net voorlangs. Op het uur kwam deze eretreffer alsnog. Na een prima aanval schoof Kulubrhan Frezghi raak: 7-1. De 8-1 volgde via verdediger van Elst, die ook mocht aanleggen voor een makkelijk gegeven strafschop en deze feilloos binnen schoot: 9-1. Het slotakkoord was aan Timo Jochemsen die van afstand de dubbele cijfers op het score bord schoot.

Het zware seizoen van SVW in de 1e klasse is ten einde. Het heeft zich in een aantal duels laten zien maar uiteindelijk kwam het te kort in deze competitie. De peilen gaan vanaf heden op de toekomst in de 2e klasse.