Alexanderdreef 16
3947PA
LANGBROEK
tel. 0343-561693

SVW lijkt de handdoek te hebben geworpen in de 1e klasse D. Het elftal van Tutu N’dona ging er met 4-0 af bij SVL, en met die uitslag mocht het nog niet klagen ook. Toch is er nog een mogelijkheid en zal het elftal zich nog eens moeten opwerpen om de laatste kans aan te pakken tegen Nivo Sparta.

Het was nog maar de vraag of de wedstrijd door zou gaan. Een bijzonder feit is dat 4 wedstrijden in de 1e klasse D te maken hadden met een scheidsrechter die niet kwam opdagen omdat zij een afmelding hadden binnen gekregen. Gelukkig was er een KNVB scheidsrechter aanwezig zodat het duel zijn doorgang toch kon vinden. SVL nam meteen het initiatief in de wedstrijd en in de 19e minuut kwam het op 1-0. Rick van Leeuwen kon vrijstaand door de benen van Lex Kramers binnen koppen. Op het half uur de enige en grootste mogelijkheid voor SVW. Na een afvallende bal uit een hoekschop schoot el Ouazizi uit de draai via de vingertoppen van de doelman op de lat. Hierna liet de thuisploeg het na om de score verder uit te breiden. Rechtsback Jeff van der Bult schoot over, Bart van Lankeren raakte de binnenkant van de paal en Sil Schoon kreeg wonderbaarlijk de bal niet erin toen hij zich vrij had gespeeld voor het doel.

Vlak na de rust kreeg SVW de genadeklap al. Een corner werd cadeau gegeven en uit de daarop volgende hoekschop kwam doelman Kramers in luchtledige terecht en kon Dennis van de Weerd binnen koppen: 2-0. Daarna kabbelde de gespeelde wedstrijd wat door. Ali Alkan schoot een vrije trap op de vuisten van Kramers en Ahmed Kelifa beproefde zijn geluk met een schot in de korte hoek. Tien minuten voor tijd werd het nog 3-0. De aanvallende back van der Bult denderde weer door, gaf voor op van Lankeren en die volleerde binnen: 3-0. Vlak voor tijd viel nog het vierde doelpunt. Na een panklare voorzet schoof de ingevallen Bart Aalbertsen de 4-0 tegen de touwen.

Volgende week wacht het duel met Nivo Sparta, dat ook steeds dieper in de zorgen komt.
Op Sportpark Molenburg wordt er om 14:30 uur afgetrapt.