Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

SVW heeft nog voldoende werk aan de winkel. In het duel met Binnenmaas kreeg het al vier treffers om de oren maar won het nog wel met 5-4, vanavond scoorden Hardinxveld ook viermaal wat genoeg was voor de winst: 3-4. Op basis van de tweede helft was daar niet eens wat op aan te merken.

Voor de neutrale toeschouwer werd het een leuke open wedstrijd. Binnen het kwartier hadden beide ploegen een goede kans te pakken. In de 12e minuut redde Onur Inan knap op een inzet van dichtbij van Robin Peursem. Aan de andere kant schoot Mounir el Ouazizi naar een snelle aanval op de doelman. In de 19e minuut was het wel raak. Een goed drukmoment leverde balbezit op voor SVW, Christiaan Perrier legde breed en el Ouazizi werkte binnen voor de 1-0. Iets voor het half uur nam de thuisploeg zelfs een dubbele voorsprong. Schot van Ibrahim Fof werd losgelaten door de doelman en Perrier was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te schuiven. Hardinxveld kreeg aan de overkant een drie dubbele kans maar stuitte telkens op een SVW been. In de 35e minuut had SVW de score verder kunnen uitbreiden. El Ouazizi speelde door op Hicham Farhou die breed legde op Perrier, maar te gehaast op de keeper schoot. In de blessuretijd volgde de aansluitingstreffer. Een afvallende bal uit een corner werd in één keer op de pantoffel genomen door aanvoerder Vincent van Lopik: 2-1.

Op het uur kwam Hardinxveld langszij door een lage schuiver van Robin de Kok: 2-2. In de tegenaanval nam SVW alweer de voorsprong. Doelman Kurpershoek liet wederom een bal los en Mounir el Ouazizi tikte de bal binnen voor de 3-2. Daarna namen de gasten het spel over. Het was al een aantal keren gevaarlijk en een kwartier voor tijd mocht de geheel vrijstaande Lex de Gier, na balverlies op het middenveld, binnen schieten: 3-3. Tien minuten voor tijd ging een vrije trap rakelings voorlangs en vlak voor tijd viel alsnog de 3-4. Inzet van de Gier werd niet voldoende verwerkt en de voorzet werd binnen geleden door Aldo Tagliasacchi voor de winnende. Hiermee gaf de thuisploeg tot tweemaal toe een voorsprong weg.

Aanstaande zaterdag wacht het Rob Colijn toernooi in Herwijnen.
Vooraf worden de wedstrijden geloot en aanvang van het toernooi is 14:30 uur.