Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

De streepjes hebben vanmiddag het jubileumduel ten ere van het 110-jarige bestaan tegen een verzamelde elftal verloren met 2-4. Bij de gasten deden o.a Christiaan Perrier, Aimen Seqqal, Tim Saaman, Maxim Kivaka en Koen 'ZiToen' van der Leeden mee.

De thuisploeg opende scherp met een doelpunt van Mounir el Ouazizi, die hoog in het net raak schoot na een voorzet van Hicham Farhou. Aan de andere kant ontsnapte Christiaan Perrier aan de aandacht van zijn bewaker en knikte de gelijkmaker binnen: 1-1.

Tim Saaman krulde zijn vrije trap net over en Hicham Farhou zijn lob was te zacht van doelman Koen van der Leeden te verrassen.
SVW nam met de rust nog wel de voorsprong door aanvoerder Mounir el Ouazizi, die na wat omzwervingen de 2-1 binnen schoot.

Na de rust een andere speelbeeld waarbij de gasten het spel overnamen. Patrick Zwart maakte de gelijkmaker tegen zijn nieuwe club en een paar minuten later stond Perrier vogeltje vrij om de voorsprong te pakken: 2-3. Hierna een goede redding van Dustin van Bezooijen op inzet van wederom Perrier. Enes Zencirkiran maakte met een bekeken schot de 2-4 waarmee de wedstrijd gespeeld was.

Hiermee is het seizoen 2021/2022 ten einde.
Voor SVW een top seizoen met kampioenschap naar de 1e klasse.